VEPE

Kesän 2022 VEPE Turun Seudun Kultaiset ry:n jäsenille

VEPE-treenit pidetään tänäkin vuonna Kakarlammilla Salossa. Koska kyse on rotujärjestön tarjoamasta toiminnasta, etusija treeneihin on jäsenillä kultaisennoutajan kanssa.

Kausi on tarkoitus aloittaa tiistaina 17.5.2022 alueen kunnostustalkoilla ja sen jälkeen treenaillaan pääsääntöisesti tiistaisin klo 18 alkaen. Alussa pidetään pari  ohjattua harjoituskertaa, jotta aloittelijat pääsevät perille lajista. Tämän jälkeen ryhmäläiset voivat treenata ko. rannassa sopimalla treeniajat keskenään. Kausi päättyy elokuun lopussa.

Treenimaksu koko kaudeksi kultaisennoutajan kanssa on 45 € / koira, muun rotuisille 60 € / koira. Mikäli sama henkilö ilmoittaa kaksi koiraa treeneihin, on myös huolehdittava, että mukana on avustaja, jotta koirakon vaihdokset suoritusten välillä saadaan sujumaan jouhevasti. Mahdollista on myös osallistua yksittäiseen treenikertaan. Tällöin osallistumismaksu on 10 eur/kerta.

Tervetuloa mukaan mukavaan joukkoomme!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut maria.nylund@elisanet.fi

Maksut maksetaan yhdistyksen tilille FI30 5710 0420 0872 23. Viestikenttään osallistujan nimi ja kertatreenimaksuissa lisäksi myös treenipäivämäärä. Ei käteismaksuja.

Ilmoittaudu ennen maksua!

Kuva kauden 2015 päättäjäisistä Kakarlammilta, suoritusvuorossa "Pele"