VEPE

Kesän 2020 VEPE-koulutukset TSK-jäsenille

Tänäkin kesänä VEPE-treenit pidetään Salossa, Kakarlammilla. Koska kyse on rotujärjestön tarjoamasta toiminnasta niin etusija treeneihin on jäsenillä kultaisennoutajan kanssa.


Kausi alkaa kesäkuun alussa 2.6. ja kauden alussa pidetään pari ohjattua harjoituskertaa, jotta aloittelijat pääsevät perille lajista. Tämän jälkeen treeniryhmäläiset voivat koko kesän treenata ko. rannassa sopimalla treeniajat keskenään. Kausi päättyy elokuun lopussa.


Treenimaksu koko kaudeksi kultaisennoutajan kanssa on 45 €, muun rotuisille 60 €. Mikäli sama henkilö ilmoittaa kaksi koiraa kurssille on myös huolehdittava, että mukana on avustaja jotta koirakon vaihdokset suoritusten välillä saadaan sujumaan jouhevasti.

On myös mahdollista osallistua yksittäiseen treenikertaan. Tällöin osallistumismaksu on 10 eur/kerta.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut antti@kultaharjun.net

Ei käteismaksuja. Maksut maksetaan yhdistyksen tilille FI30 5710 0420 0872 23. Viestikenttään osallistujan nimi ja kertatreenimaksuissa lisäksi myös treenipäivämäärä. Jos maksat koko kauden, ota ensimmäisellä kerralla nettipankin maksukuitti mukaan. Jos maksat yksittäisen treenikerran, ota nettipankin maksukuitti mukaan treeneihin.

Ilmoittaudu ennen maksua!

Kuva kauden 2015 päättäjäisistä Kakarlammilta, suoritusvuorossa "Pele"